Környezetmérnöki tagozat Ipari termék- és formatervező mérnöki tagozat Építőmérnöki tagozat Gépészmérnöki tagozat Informatikus mérnöki tagozat Villamosmérnöki tagozat Építész tagozat Településmérnöki tagozat

Szakkollégistánk a XIX. Bolyai Konferencián

Kovács Edina a 2014. március 22-23-án az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma, a Bolyai Kollégium által immár 19. alkalommal megrendezett Bolyai Konferencián vett részt, Budapesten. A konferencián tagunk jelenlegi kutatási területét, az adatbányászat könyvtári alkalmazhatóságának lehetőségeit mutatta be, a konferencia poszter szekciójában.

A Bolyai Konferencián különböző szakterületeken (természettudományok, közgazdaságtan, jogtudomány, informatika) kutató hallgatók mutatják be kutatási projektjeiket a vikingektől a nagy hadron ütköztetőig.


A konferenciának poszter szekciója is volt. A poszterbemutató alkalmával a konferencia résztvevői megtekintették a kiállított posztereket, illetve akit mélyebben érdekelt egy-egy téma, kérdését feltehette a poszter készítőjének.Az esemény zárásaként Vámos Miklós író tartott előadást.

.