Környezetmérnöki tagozat Ipari termék- és formatervező mérnöki tagozat Építőmérnöki tagozat Gépészmérnöki tagozat Informatikus mérnöki tagozat Villamosmérnöki tagozat Építész tagozat Településmérnöki tagozat

Challenge24 - 24 órás Programozó Verseny 2014.


Felkészültél már életed legnagyobb 24 órás kihívására?

Indulj el háromfős csapatoddal az ország és egész Európa legrangosabb független programozó csapatversenyén, a 14. Challenge24-en!

Programozási nyelv, platform és egyetem független verseny, melyen megmutathatjátok, hogy itthon és a nagyvilágban a ti egyetemi csapatotok a legjobb!

Algoritmizálás, matek, mesterséges intelligencia, kép-, hang-, jelfeldolgozás és sok más feladat. Legyetek idén ti is résztvevői a legbarátibb hangulatú 24 órás versenynek, melyet a meghatározó magyar (és nemzetközi) cégek is ismernek, ahol egy tisztes helytállás is már jó pont egy CV-ben, miután az egyetemet befejezted.

A 30 csapatos döntőben részt vehettek a versenyhez kapcsolódó social programokon is, megismerve sok hazai és külföldi programozót, szakembert, valamint a hazai szakmát, kössetek új ismeretségeket akár kontinensen átívelően is.

A MAVE idén 15 éves versenyét a legnagyobb nemzetközi cégek képviselői is folyamatosan a helyszínről figyelik és támogatják: a verseny tradicionális magyar támogatói mellett, mint az SAP Hungary, vagy a versenyt 15 éve megalapító Fornax, a Google, facebook, vagy a Skype.

Mutassátok meg a tavalyi győztes oroszoknak, hogy Ti náluk is jobbak vagytok!

Jelentkezés a http://ch24.org címen február 6-ig.

Próbáljátok ki magatokat tét nélkül 2014. február 1-én a próbafordulóban, s ha megtetszett akkor induljatok február 8-án az elődöntőn, s jussatok be a legjobb 30 csapat közé a májusi döntőre.

Rövid összefoglaló: http://youtu.be/tbouOlc1saA

Feladatokról összefoglaló: http://youtu.be/Mtwa2tWO-Pg
Korábbi évek feladatai: http://ch24.org/archive.html

További információk: info14@ch24.org, ch24.org, IRC("7/24"): irc.ch24.org #challenge24

.