Környezetmérnöki tagozat Ipari termék- és formatervező mérnöki tagozat Építőmérnöki tagozat Gépészmérnöki tagozat Informatikus mérnöki tagozat Villamosmérnöki tagozat Építész tagozat Településmérnöki tagozat

szakmai tanulmányút

RoboCup 2013. Eindhoven (VIDEÓ)

Szakkollégiumunk 2013. júniusában szakmai tanulmányutat szervezett Eindhovenbe, elsősorban a RoboCup 2013. megtekintésére. A szakmai tanulmányútról készült teljes beszámoló hamarosan elérhető lesz!

FESTO gyárlátogatás, elektrotechnikai múzeum látogatás

A Szakkollégium szakmai tanulmányutat szervez 2013. május 28-án Budapestre.

Tervezett program:
- FESTO gyárlátogatás
- Elektrotechnikai múzeum látogatás

Indulás 6:30-kor a PTE PMMIK Boszorkány úti parkolójából.

Jelentkezéskor a következő sorrendet vesszük figyelembe:
1. Juhász Jenő Szakkollégium szakkollégistái
2. Juhász Jenő Szakkollégium junior tagjai
3. külsősök (PMMIK alap- mester- és osztatlan képzésben részt vevő hallgatói)

Az utazás költsége: múzeum belépő, idegenvezetés (kb. 500 Ft/fő)

Max. létszám: 18 fő.

Szitanyomó workshop

2012.02.16-án szombaton Budapesten részt vettem a Printa szitanyomó stúdió, galéria szervezése alatt megrendezett Szitanyomó Workshopon. A kurzuson megismerhettem a szitanyomás technikáját, műhely mindennapi munkáját.

A szitanyomás eredetileg egy plakátok és transzparensek, dekorációk sokszorosítására kifejlesztett manuális technika. Ezt manapság már előszeretettel használt a grafikusok, művészek körében is. A szitanyomás alkalmas textilek megfestésére is, viszont ma már csak nagy nyomtatási mennyiségben használandó a gazdaságosság miatt.

Szakkollégisták a Windows 8 alkalmazásfejlesztő konferencián

2012. október 10-én Budapesten a Lurdy Ház-ban megrendezésre került a Windows 8 megjelenésének előfutáraként szolgáló fejlesztői konferencia, melyen az arra előzetesen, ingyenesen regisztráltak vehettek részt.

Subscribe to RSS - szakmai tanulmányút
.